Hanoju Bio hennep poeder paper bag
Hanoju Bio hennep poeder paper bag

Hanoju Bio hennep poeder paper bag

34,76Vergelijk prijzen
Laagste prijs inclusief verzending
bol.com
Shopscore(39k+)
35,56
Gratis3 dagen
Gezonderwinkelen.nl
Shopscore(15)
34,76
39,95
€5,951 - 5 werkdagen
Superfoodstore.nl
Shopscore(645)
36,75
39,95
€4,95Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis
Drogist.nl
Shopscore(85k+)
39,95
GratisOp werkdagen voor 18:00 uur besteld, volgende dag in huis
Deweegschaal.nl
Shopscore(2k+)
39,95
€5,951 - 2 werkdagen

Specificaties

EAN8718164788093
MerkHanoju

Beschrijving

Hanoju Bio hennep poeder Biologische Hennep (Cannabis sativa L.) is een van de weinige plantensoorten waarvan bekend is dat ze door de mensheid al duizenden jaren wordt verbouwd en gecultiveerd. Hennep is geschikt voor alle leeftijden. Hennep biedt een hoge voedingswaarde. Samenstelling: Bio hennep (cannabis sativa L.) poeder. 1000 gram Voedingswaarde per 100 gram: Energie 1496 kJ / 357 kcal 448,8 kJ Eiwit 48,9 gram Koolhydraten 7,3 gram Vet 13,5 gram - waarvan verzadigd 1,7 gram - waarvan meervoudig onverzadigd 9,8 gram - Omega 3 vetzuren 2 gram - Omega 6 vetzuren 7,4 gram - waarvan enkelvoudig onverzadigd 2 gram - Omega 9 vetzuren 1,8 gram IJzer 25 mg Magnesium 380 mg BE 0,6 Gebruik Elke dag ongeveer 1 - 2 eetlepels in ongeveer 250 ml vloeistof (water, sap, enz.) op lossen en drinken voor de maaltijd. Voor sporters 2 - 3 keer per dag 2 theelepels bij voorkeur 30 minuten voor en na het sporten. Fabrikant Hanoju BV Roelvinkstraat 1 7101 GN Winterswijk Dit product is een voedingssupplement Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Aanbevolen gebruik niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. 01-2016