Wist je dat de smaak van de dille zaden sterker is dan die van de dilletoppen? De zaden hebben een frisse, kruidige smaak die lijkt op anijs en venkel. Wil je dus extra smaak toevoegen aan je gerechten, gebruik dan dille zaad.
Oorsprong van onze dille zadenOnze dillezaad komt uit Indië, maar kan morgen al bij jou in de keuken worden gebruikt.
In welke gerechten kun je dillezaad gebruiken?Dillezaad wordt vooral veel gebruikt in de Scandinavische keuken en op zalm. Hele dille zaden zijn ook goed te gebruiken:
Met een vijzel kun je de zaden fijn malen. Dan heb je wel de krachtige smaak van de zaden, maar niet de grove structuur. Ook ideaal voor kruidenmixen.
Dillezaad kopen bij Van Beekum SpecerijenWij raden aan om dille zaden te kopen als je een nog krachtigere dille smaak aan je gerechten wilt toevoegen. Wij vinden kwaliteit belangrijk. Daarom hebben wij alleen de beste dillezaden. Het zaad wordt geleverd in een handige strooibus. Ben je niet tevreden? Wij hebben een 100% tevredenheidsgarantie. Dus niet goed is geld terug.
Voedingswaarde & Ingrediënten
Ingrediënten: kruiden en specerijen (dillezaad)
Voedingswaarde per 100 gram
Energie
1841
KJ
Energie
442
kcal
Vetten
25
g
- waarvan verzadigde vetzuren
2,2
g
Koolhydraten
30
g
- waarvan suikers
0,7
g
Vezels
12
g
Eiwitten
18
g
Zout
0,40
g
De beste dag om Dillezaad Heel te kopen, is vandaag!
Bekijk hieronder de prijsontwikkeling van de Van Beekum Specerijen - Dillezaad Heel - Strooibus 150 gram.