Onze kant-en-klare kruidenmix om zelf de lekkerste hamburger te maken. Verras jouw gezelschap met de lekkerste zelfgemaakte hamburgers met deze lichtpittige kruidenmelange. Onze all-in kruiden voor hamburgers is uniek en is een van onze bestverkochte kruidenmixen. Professionele BBQ-ers en slagers gingen je al voor. Probeer onze all-in hamburger kruiden nu zelf uit.
De lekkerste hamburger maken met onze all-in kruidenJe maakt zelf de lekkerste hamburgers met onze all-in kruidenmix. Door de toevoeging van o.a. mosterdzaad en chillies krijg je een perfect kruidige en lichtpittige smaak aan je eigen hamburgers. Zo maak je in een handomdraai zelf de lekkerste hamburger. Je kunt onze all-in kruiden voor hamburgers gebruiken bij:
Je hamburger lekker kruiden doe je natuurlijk met de all-in hamburger kruiden van Van Beekum Specerijen. De unieke smaakcombinatie wordt met zorg afgewogen en geproduceerd in onze eigen mengerij. Zo ben je er zeker van dat je de allerbeste kwaliteit hamburger kruiden in huis haalt. Jouw kruiden worden zorgvuldig verpakt in een mooie strooibus en snel thuisbezorgd.
Voedingswaarde en ingrediëntenIngrediënten: kruiden en specerijen (mosterdzaad, uipoeder, paprikapoeder, peper, foelie, koriander, chillies, uigranulaat), zout, gedroogde groenten (uigranulaat, pastinaak granulaat, preigranulaat, witte kool granulaat, paprikagranulaat), aroma (zout, natuurlijk aroma), bouillon (zout, maltodextrine (mais), gehydroliseerd soja eiwit, maïszetmeel, smaakversterker (E627, E631), gistextract, suiker, uienpoeder, voedingszuur (melkzuur)), uien gebakken (plantaardige olie (palm), bloem (tarwe, gluten), zout), antioxidant (E301), voedingszuur (citroenzuur)
Voedingswaarde per 100 gram
Energie
939
kJ
Energie
224
kcal
Vetten
8,0
g
- waarvan verzadigde vetzuren
1,4
g
Koolhydraten
25
g
- waarvan suikers
5,9
g
Vezels
9,9
g
Eiwitten
8,4
g
Zout
39,8
g
De beste dag om Hamburger All In te kopen, is vandaag!
Bekijk hieronder de prijsontwikkeling van de Van Beekum Specerijen - Hamburger All In - 20 KG - Zak (bulk verpakking).