Lima Tamari strong bio Tamari bevat natuurlijk glutamaat, gevormd gedurende de fermentatie. Dit is een natuurlijke smaakversterker. Door het zout in je bereidingen te vervangen door Shoyu of Tamari, of de 25% minder zout Tamari, kan je het zoutgehalte in uw bereidingen met ongeveer 30% verminderen, terwijl u toch de natuurlijke smaak van de ingrediënten accentueert. Ingrediënten Water, SOJAbonen*, zeezout, alcohol*, A. Oryzae. *van biologische teelt Voedingswaarde per 100 ml Energie 346 kJ / 82 kcal Vetten 0 gram - waarvan verzadigde vetzuren 0 gram Koolhydraten 5,8 gram - waarvan suikers 1,7 gram Vezels 0,9 gram Eiwitten 10 gram Zout 13,6 gram Gebruik Shoyu en Tamari zijn smaakversterkers, de gezonde en vloeibare tegenhangers van het bouillonblokje. Ze passen even goed in de westerse als in de ooster