Boekweitnoedels met zoete aardappel - glutenvrij Boekweit is in de Nederlandse keuken steeds meer een plekje aan het veroveren. In Japan wordt er al eeuwen met dit glutenvrije product gewerkt. Onze boekweitnoodles bestaan voor 95% uit boekweit en voor 5% uit zoete aardappel. Ze zijn lekker in combinatie met miso(soep), zeewier en Japanse smaakmakers als tamari, mirin en sesamolie. Deze glutenvrije noodles bestaan uit boekweit (95%) en zoete aardappel (5%). Passen perfect bij wokgerechten, zeewier en miso(soep). In 5 minuten op tafel! Ingredienten: boekweitmeel, zoete aardappelmeel*, water Kan sporen bevatten van sesam, pinda's en soja *Van biologische oorsprong Voedingswaarde per 100 gram Energie (kJ) 1476 kJ Energie(kcal) 349 kcal Eiwit totaal 10.9 g Koolhydraten totaal 65.5 g Suikers 0 g Vet totaal 3.6 g Vet verzadigd 0.9 g Voedingsvezel 5.5 g Zout 0 g Gebruik Kook in 3-4 minuten gaar in ruim kokend water. Giet af en spoel af met koud water. Bewaar na openen luchtdicht op een droge, donkere plek op kamertemperatuur (max 20 °C). Fabrikant TerraSana Postbus 70 2450 AB LEIMUIDEN