Creëer eenvoudig de beste basis voor je taart met de FunCakes mix voor Glutenvrij Biscuit Cake. Met deze makkelijk te bereiden bakmix maak je luchtige en hoge biscuitgebak van banketbakkerskwaliteit. Voeg alleen eieren en water toe aan het mengsel en desgewenst geraspte citroenschil of een FunCakes smaakpasta. Je bakt een mooie platte en smakelijke cake die je vervolgens naar eigen inzicht kunt decoreren.
De mixen worden in een glutenvrije faciliteit geproduceerd en FunCakes kan daarmee garanderen dat de mixen minder dan 20mg / 20ppm gluten per kg bevat. Verreweg de meeste mensen met coeliakie of glutensensitiviteit krijgen van deze lage hoeveelheid geen klachten. Daarmee kan iedereen die een strikt glutenvrij dieet volgt de keuken onveilig maken, met de veilige bakmixen van FunCakes!
Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 175°C (heteluchtoven 160°C). Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Meng voor een taart van Ø20 cm, 250 g mix, 230 g eieren (4½ stuks) en 20 ml water in een kom. Klop het geheel 8-10 minuten op de hoogste stand, daarna 2-3 minuten op een lage snelheid. Vul een ingevette bakvorm (1/2 tot 2/3 vol) en bak de biscuit in de oven gaar in 35-40 minuten. Oven niet tussentijds openen! De biscuit is klaar als deze veerkrachtig aanvoelt. Direct na het bakken uit de bakvorm halen en laten uitdampen op een rooster.
Ingrediënten: suiker, rijstmeel, zetmeel (maïs, aardappel), melkpoeder (mager), zetmeel (rijst), rijsmiddel: E450, E500, emulgator: E475, E471, zout, verdikkingsmiddel: E412, kleurstof: E160a.
Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten.
Kan sporen bevatten van: ei, soja.
Dit product is: Halal gecertificeerd, glutenvrij.