Miso shiitake bouillon wordt gemaakt van miso, een Japanse smaakmaker die bestaat uit een een gefermenteerd mengsel van sojabonen, koji (een schimmel) en shiitake. Shiitake is een eetbare paddenstoel die veel gegeten wordt in Oost Aziatische landen en enorm gewaardeerd wordt vanwege zijn heerlijke umami smaak en unieke voedingsprofiel. De voedingsstoffen uit de paddenstoelen, miso en andere toegevoegde kruiden komen volledig vrij na een inkookproces variërend van 30 tot maar liefst 72 uur.Ingrediënten Mattisson organic miso bone broth 240 MilliliterWater, Ui*, Champignon*, 1,91% Rode Miso* (water, Sojabonen* (28%), rijst*, zout, gist, koji cultuur), Wortel*, Knoflook*, Gember*, Selderij*, 0,61% Shiitake*, Citroengras*, Peper*, Kombu*, Steranijs*, Kruidnagel*. *=BiologischGebruiksaanwijzing Mattisson organic miso bone broth 240 MilliliterDe bouillon is te gebruiken als voedzame basis voor soepen, sauzen, jus of als lekkere drinkbouillon en is volledig vrij van smaakversterkers of conser