Wat betekent "MGO"? MGO staat voor Methylglyoxal, de natuurlijk voorkomende verbinding die Manuka Honing onderscheidt van andere honingsoorten en het zo bijzonder maakt. Onze onderzoekspartners, de wetenschappers van de TU Dresden, ontdekten methylglyoxal (MGO) als een cruciaal ingrediënt in Manuka- honing. Dit was de grote wetenschappelijke doorbraak na vele jaren zoeken naar de "mysterieuze Manuka-factor". In 2008 was Manuka Health pionier in de ontwikkeling en introductie van MGO-certificering voor Manuka honingsoorten volgens de methode van de TU Dresden. Het stelt precieze en wetenschappelijk betrouwbare normen vast voor de beoordeling van het MGOgehalte van Manuka honingsoorten. De MGO-certificering van Manuka Health houdt in dat elke pot honing in Nieuw-Zeeland wordt getest en gecertificeerd op zijn MGO- gehalte, en op zijn zuiverheid en kwaliteit, volgens de methode van Prof. Henle.Bewaaradvies Manuka Health Manuka honing MGO 250+ 500 gramBewaren op een droge plaats, beschermen te