GreenPan Venice Pro koekenpannenset - 2 delig - 20 & 26cm - Zwart - inductie - alle warmtebronnen - Tri-ply - keramische anti-aanbaklaag - PFAS-vrij
GreenPan Venice Pro koekenpannenset - 2 delig - 20 & 26cm - Zwart - inductie - alle warmtebronnen - Tri-ply - keramische anti-aanbaklaag - PFAS-vrij

GreenPan Venice Pro koekenpannenset - 2 delig - 20 & 26cm - Zwart - inductie - alle warmtebronnen - Tri-ply - keramische anti-aanbaklaag - PFAS-vrij

71,55Vergelijk prijzen
bol.com
Shopscore(39k+)
71,55
Gratis3 - 6 dagen

Specificaties

EAN0885837018981
MerkGreenPan
KleurZwart
MateriaalStaal
WarmtebronKeramisch
Diameter26 cm
FormaatMiddel
OptiesAnti-aanbaklaag
TypeKoekenpannenset

Beschrijving

Met glans geslaagd

De GreenPan Venice Pro Noir collectie is een topper in je keuken! Het drielaags materiaal zorgt voor een optimale warmtegeleiding. Het roestvrij staal werd behandeld met onze Evershine™ technologie, waardoor je pannen minder snel verkleuren en langer mooi blijven. Extra eyecatcher: de matzwarte roestvrijstalen handgrepen.

Deze set bestaat uit:

  • 20cm Koekenpan
  • 26cm Koekenpan

Gezonde anti-aanbaklaag De Thermolon™ Diamond Advanced keramische anti-aanbaklaag is extreem duurzaam en volledig vrij van PFAS-chemicaliën.

Duurzame glans De Evershine™ Technologie garandeert dat het drielaagse roestvrije staal blijft glanzen en beschermt het tegen verkleuring.

Matzwarte ovenvaste handgreep De matzwarte handgreep zorgt voor een effectvol contrast met de glanzend roestvrijstalen wanden. Ovenvast tot 220°C.

Garantie

Op dit product zit 2 jaar garantie ten aanzien van materiaal-, constructie-, en afwerkingsfouten. Beschadigingen ten gevolg van een ongeval, oneigenlijk gebruik en/of slijtage door dagelijks gebruik zijn van garantie uitgesloten. Om aanspraak te kunnen maken op uw garantie dient u een aankoopbewijs te kunnen voorleggen, wij raden daarom aan om deze te bewaren. De datum van aankoop is de datum waarop de garantietermijn ingaat.

Care and use van mijn GreenPan

  • Laat afkoelen: Laat de pan na het koken eerst volledig afkoelen voordat je deze afwast. Een hete pan reinigen met koud water kan een thermische shock veroorzaken, waardoor de bodem van de pan hol of bol kan gaan staan.
  • Afwassen: Was de pan af met warm zeepsop en een zachte spons, zodat de binnenkant vlekkeloos is wanneer je de pan opbergt. Onze pannen zijn vaatwasbestendig (behalve in het geval van een houten handgreep). Vaatwastabletten bevatten echter sterke chemicaliën die de antikleefeigenschappen van de keramische antikleeflaag na verloop van tijd zullen aantasten. Daarom raden we aan om je pan met de hand af te wassen, zo blijft je pan het langst mooi.
  • Geen metaalspons: Gebruik nooit een metaalspons om aangekoekte resten van je pan te verwijderen, dit zou de anti-kleeflaag namelijk onherstelbaar beschadigen.
  • Opbergen: We raden aan om bij het opbergen een pannenbeschermer te gebruiken tussen je potten en pannen om slijtage te beperken.

Hoe verwijder ik bruine/zwarte vlekken uit de anti-aanbaklaag van mijn pan?

Bruine of zwarte vlekken in je pan komen door een laagje verbrand voedsel, wat ervoor zorgt dat eten blijft plakken tijdens het koken. Dit gebeurt meestal door oververhitting, te weinig olie of het gebruik van de verkeerde olie.

Bij het kiezen van olie of vetstof om mee te koken, is het belangrijk om te letten op het rookpunt, de temperatuur waarbij olie begint te roken. Kies bij frituren voor een vetstof met een hoog rookpunt, boven de 200°C, zoals arachideolie of zonnebloemolie. Vetstof met een laag rookpunt, zoals boter en olijfolie, is beter voor koken op lagere temperaturen, zoals sauteren.

Deze vlekken verwijder je als volgt:

1. Water en afwasmiddel: Vul de pan met water zodat de aangetaste zone onder water staat en voeg een beetje afwasmiddel toe.

2. Aan de kook brengen: Breng het geheel aan de kook en laat het zachtjes koken. Hierdoor worden de verbrande resten los geweekt.

3. Zachte spons: Reinig de pan met een zachte spons. We raden af om de pannen schoon te maken met een schuurspons of afwasborstel, omdat de nylonharen de anti-aanbaklaag kunnen beschadigen.

4. Spoelen en drogen: Spoel de pan grondig af en droog deze met een zachte doek.

GreenPan

Over GreenPan

GreenPan ontwikkelde 17 jaar geleden als eerste potten en pannen met een gezonde keramische Thermolon™ antikleeflaag. Die wordt gemaakt van natuurlijke materialen, zonder schadelijke stoffen. Bij oververhitting van je pan kunnen er dus geen toxische stoffen vrijkomen. Bovendien heb je in een GreenPan slechts 1 koffielepeltje vetstof nodig voor uitstekende bakresultaten!

Duurzaam & Milieuvriendelijk

GreenPan is het merk voor iedereen die écht gezond wil koken! Alle potten en pannen hebben een gezonde keramische Thermolon™ antikleeflaag. Die is gemaakt met natuurlijke grondstoffen, zoals zand en bevat géén PFAS. Iets wat de meeste merken van antikleefpannen wél nog steeds doen. Met de keramische antikleeflaag van GreenPan ben je dus zeker dat er geen toxische stoffen kunnen vrijkomen, zelfs als je graag kookt op hoge temperaturen.

Is de antikleeflaag van GreenPan volkomen veilig voor mijn gezondheid?

Ja, GreenPan is hét gezonde keukenmerk bij uitstek! De antikleeflaag van GreenPan bevat niet de schadelijke chemische stof PFAS en is gemaakt op basis van natuurlijke grondstoffen, zoals zand. Je bent dus zeker dat er geen schadelijke dampen kunnen vrijkomen, zelfs als je graag bakt op zeer hoge temperaturen. De antikleeflaag kan temperaturen aan tot 450°C en zal nooit afbladderen. Zo helpt GreenPan je veilig én gezond koken.

Zijn de pannen van GreenPan milieuvriendelijk?

Absoluut! Alle GreenPan producten worden geproduceerd met respect voor het milieu. Het gebruik van natuurlijke grondstoffen speelt daarbij een belangrijke rol: geen schadelijke chemicaliën die terechtkomen in de natuur en in onze voedselketen. Bovendien wordt bij de productie van de Thermolon™ keramische antikleeflaag 60% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van traditionele antikleeflagen. Kies je voor GreenPan, dan maak je een bewuste keuze.