Tefal Cook & Change Keramisch Hapjespan - Ø 24 cm - Met deksel - Keramische antiaanbaklaag - Geschikt voor Inductie
Tefal Cook & Change Keramisch Hapjespan - Ø 24 cm - Met deksel - Keramische antiaanbaklaag - Geschikt voor Inductie
Tefal Cook & Change Keramisch Hapjespan - Ø 24 cm - Met deksel - Keramische antiaanbaklaag - Geschikt voor Inductie
+2

Tefal Cook & Change Keramisch Hapjespan - Ø 24 cm - Met deksel - Keramische antiaanbaklaag - Geschikt voor Inductie

27,95
Laagste prijs inclusief verzending
Snelste levering
Expert.nl
Shopscore(4k+)
27,95
€6,951 dag
bol.com
Shopscore(39k+)
46,96
Gratis8+ dagen

Specificaties

EAN3168430365506
MerkTefal
MateriaalAluminium
WarmtebronHalogeen
FormaatKlein
OptiesDuurzaam

Beschrijving

Gemakkelijk koken met keramische coating in deze Tefal Cook & Change Keramisch Hapjespan met een doorsnee van 24 cm. Met het bijgeleverde deksel kan het zonder spatten verder garen.

Go Ceram, de nieuwe generatie keramische coating

De speciale coating biedt langdurige kookprestaties, voor vetarm, gezond koken en moeiteloos schoonmaken, dag na dag.

Van 100% Gerecyclede AluminiumDe body van 100% gerecycled aluminium (gerecycled aluminium vertegenwoordigt minimaal 50% van het totale product) helpt de impact van het product op het milieu te verminderen: gerecycled aluminium stoot 90% minder CO2-uitstoot uit dan primair aluminium (CO2-uitstoot van grondstoffen)

Gezond En Smakelijk KokenDe verbeterde Thermo-Signal-technologie kleurt volledig rood wanneer de pan de ideale starttemperatuur heeft bereikt, zodat u altijd verzekerd bent van perfecte resultaten.

Geavanceerde Inductie De Thermo-Fusion-bodem zorgt voor snelle verwarming en gelijkmatige kookresultaten. Geschikt voor gas-, elektrische, keramische en inductiekookplaten.

Antiaanbaklaag Aan De Binnen- En Buitenkant Ontworpen om te voldoen aan al uw dagelijkse kookbehoeften. De hoogwaardige antiaanbaklaag aan de binnen- en buitenkant zorgt voor eenvoudige reiniging en comfortabel koken.

Perfect SauterenIdeaal voor het stoven, sauteren en bereiden van diverse eenpansgerechten, zoals seizoensrisotto of groentefrittata's.