Het Wüsthof Classic Pink Himalayan Salt Worstmes 14 cm is de perfecte metgezel voor elke thuischef. Of je nu broodjes, stevige groenten, fruit of droge worsten snijdt, dit mes biedt ongeëvenaarde precisie en gemak. Dankzij de fijne gekartelde rand snijdt het moeiteloos zonder scheuren. Een ideaal mes dat vakmanschap en functionaliteit combineert voor diverse snijtaken.Deze editie van de Classic serie valt op door zijn roestvrijstalen klinknagels en naadloze afwerking. Ondanks zijn eenvoudige uiterlijk, is het mes ontwikkeld als een robuust werkpaard dat iedere uitdaging aankan.Unieke kenmerken en specificatiesAfwerking lemmet: Geborsteld en voorzien van gekartelde rand voor perfecte snedes.Gesmeed: Dit houdt in dat het mes uit één stuk staal geslagen is. Dit zorgt ervoor dat het mes gesmeed is met meer tijd en aandacht, zodat het mes met precisie is afgewerkt. Binnen dit proces worden innovatieve technologieën gecombineerd met eeuwenoude tradities van het handgemaakt vakmanschap. Dit Wüsthof mes is 20% scherper dan je gemiddelde mes, dankzij lasergestuurde slijpprocessen.Vlijmscherp meesterwerk: Dit mes is vlijmscherp, door het vakmanschap van Wüsthof. Met dit mes snijd je moeiteloos en met precisie door bijvoorbeeld groente of vlees heen. Dit mes kan door zijn hardheid van 58 in een vlijmscherpe hoek van 14 graden geslepen worden.Slijpwijze: EuropeesKleur: Pink Himalayan SaltLand van herkomst: Duitsland, SolingenBalans en ergonomie: Dit worstmes ligt perfect in de hand door zijn uitgebalanceerde ontwerp. Zowel voor links- als rechtshandigen.Staalsoort: Gemaakt van hoogwaardig X50CrMoV15 staal. Ook wel WÜSTHOF-staal genoemd, die een gepatenteerde mix hebben van Duits staal. Zo heeft dit mes een optimale formule voor duurzaamheid.Garantie: Wij zijn volledig overtuigd van de kwaliteit van de Wusthof keukenmessen. Daarom bieden wij een levenslange garantie aan op materiaal- en fabricagefouten!Onderhoud en aanbevelingenHandwas met zachte zeep en warm water, vermijd de vaatwasser.Regelmatig slijpen met een slijpsteen of aanzetstaal om de scherpte te behouden.Opbergen in een messenblok om de snijkant te beschermen.Gebruik een zachte snijplank om het lemmet scherp te houden en te beschermen.Klaar om jouw culinaire dromen waar te maken? Bestel dan nu jouw nieuwe Wusthof mes!