Perfect voor het bereiden van sauzen: in de boterpannetjes en steelpannen van keukenprofessionals lukken gebruinde boter, romige roomsaus of saus Hollandaise moeiteloos. Ideaal als melkpot, sauspan of boterpot. Optimale warmtegeleiding: de sandwichbodem garandeert een optimale en gelijkmatige warmtegeleiding. De braadpan is geschikt voor alle fornuizen, inclusief inductiekookplaat. POT MET TUITGIETTER: Bijzonder praktisch voor sauzen, melk of vloeibare boter. De vloeistoffen kunnen zonder morsen worden uitgegoten en bijvoorbeeld in een sauskan worden overgegooid. De lange steel vereenvoudigt daarbij het gieten. Praktische meetschaal: met behulp van de schaalverdeling aan de binnenkant van de kleine pan kun je tijdens het koken nauwkeurige hoeveelheden vloeistof meten. Zo bespaar je extra maatbekers Afmetingen en materiaal: de professionele sauspan heeft een diameter van 14,5 cm en een inhoud van 700 ml. De braadpan met schenktuit is gemaakt van hoogwaardig, roestvrij staal.