NANIWA Traditionele steen: de lijn van traditionele messenslijper met beglazing bindmiddel van Sanelli Ambrogio Gemiddelde korrel: de korrel #1000 is handig voor het eerste herstel van de draad en is ideaal voor het slijpen van een normaal mes. Deze slijpsteen is bijzonder geschikt voor het slijpen van sikkels, outdoor-accessoires of vleesmessen Duiksteen: deze Ambrogio Sanelli messenslijper moet voor gebruik worden ondergedompeld om de schurende eigenschappen van de steen te activeren. Gebruik: voor symmetrische dubbele draadmessen slijp je beide zijden voor hetzelfde aantal keren en maak je een hoek van 10-20 graden tussen mes en steen. Voor messen met eenzijdige draad slijp je de convexe kant 20 keer en de platte kant drie keer zo slijpen Na het slijpen: spoel de steen af om eventuele oppervlakteresten te verwijderen en slijp vervolgens het oppervlak om hem plat te maken. Niet in de vaatwasser reinigen en bij temperaturen van ca. 20 graden bewaren NANIWA Abrasief: de nieuwste technologie versmelt met de eeuwenoude Japanse traditie van slijpsteen en weerspiegelt zich door het hele bedrijf, van onderzoek en ontwikkeling tot productie, om hoogwaardige slijpstenen te maken.