BergHOFF Gourmet Line Uitbeenmes 12cm Een uitbeenmes wordt ook wel een fileermes genoemd, maar verschilt wel degelijk van een fileermes. Een uitbeenmes is gemaakt om vlees van botten af te kunnen halen, terwijl een fileermes daadwerkelijk ontworpen is om vlees en vis te kunnen fileren. Een uitbeenmes is te herkennen aan het rechte, stugge en smalle lemmet met een kleine slijphoek. Door het smalle lemmet kun je het mes eenvoudig door het vlees sturen en zo dicht mogelijk langs de botten snijden. Met een messenslijper zorg je ervoor dat het uitbeenmes scherp genoeg blijft om alle soorten vlees van beenderen te kunnen verwijderen. - Goed uitgebalanceerd voor meer controle - Hoogwaardig roestvrijstalen mes - Voorgevormd handvat voor een veilige grip - Naadloze constructie voor extra hygiene Lengte lemmet: 12 cm Kleur: zwart Materiaal lemmet: roestvrij staal Materiaal handvat: bakeliet Vaatwasserbestendig: handwas aanbevolen Inhoud: 1 stuk