Couteaux by Solinger Officemes - Middenspits - Lemmet 10 cm - Stijf - Heft POM - Zwart
Couteaux by Solinger Officemes - Middenspits - Lemmet 10 cm - Stijf - Heft POM - Zwart

Couteaux by Solinger Officemes - Middenspits - Lemmet 10 cm - Stijf - Heft POM - Zwart

19,25Vergelijk prijzen
Meest gekozen
Productpine.com
Shopscore(914)
19,25
€2,991 dag
Laagste prijs inclusief verzending
bol.com
Shopscore(39k+)
21,49
GratisOp werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Specificaties

EAN5603740037098
KleurZwart

Beschrijving

Het snipperen van een uitje of knoflook, het schillen van een stuk fruit of gewoonweg even snel iets snijden. Dat doe je doorgaans met het officemes. En dan wil je natuurlijk dat dit mesje van topkwaliteit is.

Kenmerken:
  • Soort mes: Officemessen
  • Roestvrij: Ja
  • Soort heft: Symmetrisch
  • Materiaal lemmet: RVS
  • Vaatwasser bestendig: Ja
  • Gebruik: Snijden
  • Heft kleur: Zwart
  • Materiaal heft: POM
  • Type snede: Glad
  • Lemmet lengte: 10 cm

Het naadloze kunststof POM handvat, het gesmede lemmet met doorlopende angel en de ongekende scherpte maken het mes tot een waar kwaliteitsproduct. Door het gesmede lemmet en de naadloze overgang naar het heft heeft het mes een perfecte balans en ligt het lekker in de hand. De krop beschermd de vinger en zorgt voor een goede balans. De kunststof schalen zijn stevig bevestigd met drie klinknagels. Het lemmet is uit één stuk gesmeed en zorgvuldig geslepen om zo de juiste snijprestaties te behalen.

Gebruik

Het officemes is geschikt om mee te schillen en het snijden van groenten en fruit.

Staal

Het officemes heeft een hardheid van 56-57° HRC. Deze hardheid zorgt voor een zeer goed scherpte behoud, maar het mes is met de hand te slijpen op een wetsteen of keramische aanzetstaal. De bekende legering x50CrMoV15 is gebruikt voor deze messenserie.

Vaatwasser bestendig?

Net als alle andere messen is het gebruik van de vaatwasser niet aan te raden. We raden aan om je kwaliteitsmes gewoon met een lauwwarm, mild sopje af te doen en goed af te drogen. Zo heb je het langst plezier van je mes. Door de vaatwasser krijgt het staal verschillende temperaturen, zuren en andere bijtende stoffen te verduren. Daarnaast heb je kans dat het lemmet beschadigd raakt als het borden, pannen en andere harde dingen raakt.