Het duurzame en gezonde alternatief voor de synthetische antiaanbaklaag! De SKOTTSBERG® Stainless Steel wokpan wordt gewaardeerd om een aantal bijzondere eigenschappen. Deze koekenpan heeft een bijzondere tri-ply bodem, dat betekent dat de bodem van de pan is opgebouwd uit 3 lagen; 18/10 roestvrij staal, aluminium en magnetisch roestvrij staal. Roestvrij kookgerei wordt gebruikt vanwege de duurzaamheid en het gemak van onderhoud en reiniging van de pan. De aluminium kern, bekleed met roestvrij staal, zorgt ervoor dat je je ingrediënten gelijkmatig gaart. De aluminium laag loopt door in de zijkanten van de pan, wat ervoor zorgt dat de pan tot boven aan de rand, gelijkmatig en snel warm wordt. De kans op aanbakken wordt sterk verkleind en de pannen zijn daardoor zeer energiezuinig. Dankzij de magnetische roestvrijstalen buitenkant is de wok geschikt voor inductie en perfect voor gebruik op alle andere verwarmingsbronnen. Daarnaast heeft de bodem van de pan dé perfecte dikte