De Gas Bain Marie voor een breed scala aan perfect gepresenteerde warme gerechten
De Gas Bain Marie RC-BMG6037 van Royal Catering is perfect om diverse gerechten voor een langere tijd warm te houden. In de gastronormbak kunnen vlees, vis, groenten, rijst, aardappelen en saus op de gewenste temperatuur worden bewaard zonder aan te branden. De voedselverwarmer dekt optimaal de luxe cateringbehoeften en is geschikt voor gebruik in restaurants, hotels, kantines, buffetten, snackbars, cafetaria's of seniorenwoningen en klinieken.
Hoogtepunten
De bain-marie werkt volgens het convectieprincipe: een verwarmingselement verwarmt het water dat zich tussen het apparaat en de GN-bak bevindt en geeft de warmte af aan de bak. Dit betekent dat zelfs gevoelige gerechten niet alleen effectief kunnen worden verwarmd, maar ook langdurig warm kunnen worden gehouden zonder aan te branden.
De warmhoudcontainer overtuigt vooral door zijn grote vulvolume. De bak (GN 1/1) met deksel is 150 mm diep en kan een grote hoeveelheid voedsel bevatten die kan worden verwarmd of warm gehouden. Dit betekent een enorme tijdwinst en is vooral voordelig bij het voorbereiden van grote evenementen of tijdens piekmomenten in restaurants, kantines en hotels. Daarnaast kunnen andere GN-bakkenformaten met een maximale bakdiepte van 150 mm in de bain-marie worden gebruikt en met elkaar worden gecombineerd.