Laat de Dutch Oven stoven!
De gietijzeren Dutch Oven is uw nieuwe alleskunner! Koken, bakken en braden in één pan. Of u nu kampeert of barbecuet, in de horeca of privé - de rustieke gietijzeren pot heeft alles wat u nodig heeft om te koken: Deksel, ophanging, 3 stabiele poten om te smoren boven hete kolen.
Hoogtepunten
Soepen en stoofschotels zijn net zo succesvol in de klassieke vuurpot als vlees- en eiergerechten. Met het gietijzeren deksel houdt u de warmte lang in de pan en zorgt u voor een gelijkmatige warmteverdeling.
Geniet van de smaak van vroeger, vermijd de risico's. U kunt de Nederlandse oven met 4 l volume gemakkelijk van A naar B verplaatsen met behulp van de stevige, lange draaggreep. De pan staat stevig op zijn stevige poten. Bovendien bieden de poten voldoende afstand tot de grond om hete kolen onder de pan te schuiven - ideaal om in de open lucht te koken,.