Deegopname: 22 cm; Dikte deeg: 1-14 mm; Noedelbreedte: 3/9 mm; Output: 550 W; Elektrisch; Of het nu in een restaurant, trattoria of uw keuken thuis is, de universele pastamachine RC-EPM220 van Royal Catering, de experts voor hoogwaardige commerciële keukenapparatuur, is een onmisbaar hulpmiddel om snel allerlei verschillende pasta's te klaar te maken. Versnel de workflows in uw bedrijf en bespaar kostbare tijd en geld. Het deeg met de hand uitrollen is verleden tijd met de veelzijdige elektrische noodle maker. De deegopname van de pastamaker is 22 cm breed. Bestrooi het deeg met bloem zodat het niet aan de rollers of scheuren blijft plakken en draai het deeg vervolgens handmatig door de machine met de handslinger. Pas vervolgens de deegdikte aan, die zeven keer kan worden ingesteld van 1 tot 14 mm met de draaiknop en draai hem opnieuw. Herhaal dit proces totdat het deeg de gewenste dikte heeft bereikt. De eigenlijke pastaproductie wordt gedaan met het snijhulpstuk bovenop de handmatige pastamachine. Afhankelijk van of je zelfgemaakte tagliatelle of fettuccine wilt serveren, draai je het eerder uitgerolde deeg motorisch met 550 W door de bijbehorende snijmessen voor 3 of 9 mm brede pastastroken. De afgewerkte noedels kunnen vervolgens worden opgehangen om te drogen of onmiddellijk vers worden gekookt. Eetsmakelijk! De pastamaker is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en vernikkeld staal, waardoor het zeer duurzaam is, eenvoudig schoon te maken en bestand is tegen roest en corrosie. Vier antislip rubberen voetjes zorgen elke keer voor optimale stabiliteit en veilige pastaproductie.