Op deze enkele elektrische bakplaat kun je de lekkerste crêpes maken, dunne Franse pannenkoeken. Verse zelfgemaakte crêpes zijn ideaal om te serveren als ontbijt, lunch, dessert of als makkelijk tussendoortje. Het compacte formaat zorgt ervoor dat je de crêpebakplaat niet alleen in je horecakeuken kunt gebruiken maar ook in een gebakskraam, foodtruck of in een marktkraam bij evenementen.
Onder de crêpebakplaat bevindt zich een bewaarlade waar je bereide crêpes kunt bewaren. De bakplaat beschikt over een optimale warmteoverdracht voor een zeer snelle productie van grote porties crêpes.
Inclusief houten beslagverdelerDe bakplaat is gemaakt van gietijzer en voorzien van een anti-aanbaklaag. Met de instelbare thermostaat kun je temperaturen instellen tot 300 graden Celsius. Om precies te weten wanneer de bakplaat heet genoeg is, is er een handig indicatielampje. Gaat deze uit, dan kun je beginnen met bakken.
Standaard wordt er een houten beslagverdeler meegeleverd zodat je het beslag mooi kunt uitsmeren over de bakplaat en je de perfecte crêpes krijgt.
Gemakkelijk te reinigenDankzij de rubberen poten kan de crêpebakplaat niet wegglijden en blijft deze stevig op zijn plek staan. Restje beslag en toppings moeten direct verwijderd worden van de bakplaat voordat je nieuw beslag erop doet voor een nieuwe ronde.
Dankzij de anti-aanbaklaag is de crêpemachine gemakkelijk schoon te maken. Trek de stekker uit het stopcontact en maak de plaat schoon als deze nog warm aanvoelt. Gebruik hiervoor een spons of borstel, warm water en een niet agressief schoonmaakmiddel. Droog daarna de plaat af met een zachte doek.
Kenmerken van de crêpe bakplaat
Productspecificaties